PIMP your PLACE

Verkoopstyling

Verkoopstyling is bedoeld om de verkoop van je woning te versnellen. Een manier van restylen die is overgewaaid uit Amerika en hier ook zeker werkt.

Door middel van een restyling van alle ruimtes zorg ik voor het verkoop klaar maken van jullie woning, of dit nu een studio, appartement, rijtjeswoning, villa, kantoor- of winkelruimte is. Na deze restyling komen ruimtes beter tot hun recht en hebben behoorlijk meer aantrekkingskracht.

VERKOOPSTYLING verschilt van mijn andere dienst INTERIEURSTYLING, omdat het los staat van persoonlijke smaak. Met deze dienst wordt de nadruk alleen gelegd op wat er verkocht moet worden… jullie woning!

 

MIJN WERKWIJZE

Voordat de fotograaf komt, loop ik met jullie door de woning en geef tips om jullie woning er piekfijn uit te laten zien op de foto’s én in realiteit. Deze foto’s worden gebruikt voor FUNDA en de verkoopbrochure van je woning.

Door bepaalde dingen op te ruimen, in een ander perspectief te zien, meubels te verplaatsen, een behangetje op een muur, een likje verf etc., komen de ruimtes van jullie woning er ideaal uit te zien.

RUST, RUIMTE en LICHT CREËREN zijn voor mij de sleutelwoorden tot het succes.

Mensen moeten bij het zien van de foto’s zó nieuwsgierig worden dat ze meteen een bezichtiging willen plannen via de makelaar of rechtstreeks.

Een mondeling verkoopstylingadvies zal circa 60-90 minuten in beslag nemen. Ik kan het advies ook uitwerken op papier.

Ik ga in eerste instantie aan het werk met bestaande middelen en mogelijkheden. Mocht dit niet voldoende resultaat bieden, kun je daarnaast nog vrijblijvend kiezen voor de volgende accessoire pakketten die het plaatje wél compleet zullen maken:

- Accessoire pakket S: €100,-

- Accessoire pakket M: €250,-

- Accessoire pakket L: €500,-

- Accessoire pakket XL; €1000,-

Met het gekozen accessoire pakket van leuke en hippe accessoires zorg ik voor de finishing touch.  Deze accessoires zijn daarna eigendom van jullie zelf en kun je uiteraard na de verkoop van je oude woning mee verhuizen naar jullie nieuwe woning.

Meestal kunnen jullie zelf aan de slag met mijn tips en het gekozen accessoire pakket. Heb je echter toch nog hulp nodig om de restyling uit te voeren, ben ik beschikbaar tegen een uurtarief.

Bij een bezichtiging of open dag komt het er echt op aan! Wat de potentiele koper dan ziet, moet voor hun de doorslag geven. Alles moet kloppen en ik help jullie graag hierbij!