PIMP your PLACE

Over Frouke

 

     Ik ben Frouke Happel en na mijn opleiding Textiel Management, Business School in 2001 te hebben afgerond, heb ik jarenlang in de confectie gewerkt. Collectioneren, kleurenplannen & styling waren dagelijkse bezigheden.

De laatste jaren kwam daar ook steeds vaker interieurstyling bij en maak ik regelmatig mensen heel blij door van hun huis hun thuis te maken.

April 2017 heb ik van mijn kwaliteit officieel mijn werk gemaakt door mijn eigen interieuradviesbureau PIMP your PLACE op te zetten. Een overkoepelende naam voor al mijn diensten op het gebied van interieur.

Een handtekening die ik altijd achterlaat is RUST, RUIMTE en LICHT! PIMP your PLACE zorgt ervoor dat een huis met verschillende ruimtes door verbinding met kleur en aankleding toch 1 geheel vormt,  maar dat er per ruimte een bepaalde sfeer gecreëerd wordt.

Doordat ik samenwerk met verschillende partners ben ik in staat om een huis, kantoor, praktijk etc. opnieuw aan te kleden van A-Z. Van de eerste verbouwing, nieuwe vloer, het schilderwerk tot aan het afstylen met meubels, accessoires en raamdecoratie.

PIMP your PLACE; een droom die is uitgekomen en die ik wil voortzetten in mijn interieuradviezen voor jullie!