PIMP your PLACE

Interieurstyling

Dolgelukkig zijn jullie waarschijnlijk met de aankoop van jullie nieuwe woning. Of het nu een bestaande woning is of een nieuwbouwwoning. Met verhuizen komt er veel op je af  en moet je  in korte tijd veel  beslissingen nemen. Om jullie op styling gebied te ontlasten kan PIMP your PLACE uitkomst bieden. Door mijn specifieke opleiding, werkervaring en gevoel voor de perfecte stijl,  kun je met een gerust hart het interieur aan mij overlaten!

Of het kan zijn dat je al jaren eigenlijk iets wil veranderen in je huis, je kantoor, je tuin etc.  maar dit niet omgezet wordt in daden door gebrek aan zin, tijd of omdat het je gewoonweg niet lukt. Ook dan kan ik je de helpende hand bieden.

In tegenstelling tot verkoopstyling heb ik met interieurstyling wel degelijk te maken met ieders persoonlijke smaak. Elke smaak heeft zijn charme en unieke kenmerken. Van landelijk wonen tot een strak interieur en van koloniale meubels  tot aan de sfeervolle vt wonen- huiskamers.

 

MIJN WERKWIJZE

Om een uitgewerkt interieuradvies te kunnen maken, bespreken we in een eerste kennismakingsgesprek duidelijk jullie wensen, voorkeuren en smaak.

Daarna lopen we door de woning en neem ik alle ruimtes goed in me op. Mocht het een nieuwbouwhuis betreffen, ben ik al erg blij met de tekeningen.

In een 2e gesprek zal ik het uitgewerkte interieuradvies met jullie bespreken. Ik werk mijn gedachten uit op papier. Aan de hand van kleurenstalen, foto’s en beschrijving,  schets ik jullie een beeld van mijn plannen voor jullie droomhuis.

Meestal kunnen jullie zelf aan de slag met het interieuradvies. Heb je echter toch nog hulp nodig om de (re)styling uit te voeren, ben ik beschikbaar tegen een uurtarief.

Afhankelijk van jullie budget kan ik ook voor jullie de aanschaf van meubels & accessoires verzorgen. Dit alles gaat in goed overleg en is uiteraard bespreekbaar.

 

PASSENDE PRIJS

Mocht je uitsluitend een advies willen voor 1 bepaalde ruimte of verdieping, maak ik daar een passende prijs voor.